Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-09@14:15:47 GMT

محسنی‌اژه‌ای: هیچ اختلاسگری آزاد نیست

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۹۰۴۷۱۴

محسنی‌اژه‌ای: هیچ اختلاسگری آزاد نیست

رییس قوه قضاییه ضرورت هماهنگی بین دستگاه‌ها برای جلوگیری از بروز برخی نخلفات را خواستار شد و گفت: این تعامل قطعا در ارجاع به مرکز به تسریع در فرآیند رسیدگی و پیگیری‌ها کمک خواهد کرد.   به گزارش ایسنا، غلامحسین محسنی‌اژه‌ای امروز پنجشنبه دهم شهریورماه در شورای اداری استان یزد ضمن یاد و خاطره شهدای دولت و شهید صدوقی، گفت: آن‌چه امروز از این عزت و کرامت در اختیار داریم، به برکت قیام مردم به رهبری حضرت امام راحل و ادامه‌دهنده راه ایشان یعنی مقام معظم رهبری بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان این‌که «مسئولان باید شکرگزار خدمتگزاری در این نظام باشند»، اظهار کرد: این مردم عزیز و شهیدپرور که سال‌ها برای استقلال این نظام جانفشانی و ایثارگری کردند، شایسته خدمت بی منت هستند و اگر این فرصت خدمتگزاری را از دست بدهیم باید به خودمان و تاریخ جوابگو باشیم.   وی خاطرنشان کرد: یکی از مسائل مهم استان یزد موضوع آب است که یک مسئله مهم کشور نیز محسوب می‌شود و دولت در حال تلاش برای افزایش منابع آب و ساماندهی سرچشمه‌های آب‌های داخلی و ورودی به کشور، استفاده از آب‌های ژرف و پساب‌ها و انتقال آب از دریا برای استان‌ها و نیز مدیریت آب موجود و مصرف بهینه از آن است.مدیران استانی نیز می‎توانند برای رفع مشکلات این حوزه برای کل کشور نظردهی کنند. قوه قضایه هم تلاش دارد تا در این زمینه همراهی لازم را داشته باشد.   رئیس قوه قضاییه هماهنگی بین دستگاههای مختلف برای حفط محیط زیست، توامان با توسعه صنعت، معدن و کشاورزی را ضروری دانست و گفت که در این زمینه باید رفع تعارض کنیم.     وی به مشکلات زمین‌خواری و برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز نیز اشاره کرد و گفت: باید متولیان بخش‌های مربوطه به موقع و در همان زمان وقوع تخلف با آن برخورد می‌کردند تا هزینه‌ها نیز کمتر می‌شد؛ لذا در داخل استان‌ها باید در صدور مجوزهای مربوطی هماهنگی لازم ایجاد شود.   وی در این‌باره ضرورت هماهنگی بین دستگاه‌ها را برای جلوگیری از بروز برخی نخلفات خواستار شد و افزود: این تعامل قطعا در ارجاع به مرکز به تسریع در فرآیند رسیدگی و پیگیری‌ها کمک خواهد کرد.   محسنی‌اژه‌ای به برخی کمبودها در زمینه نیروی انسانی و اطاله دادرسی و موارد مشابه مطرح شده در این نشست اشاره و عنوان کرد: این کمبودها را بررسی و جمع بندی کنید تا به اندازه ممکن تخصیص دهیم و مقید به عملی کردن وعده‌هایمان هستیم ولی مسئولان استانی نیز باید کمک کنند تا کمبودها مکانی و تجهیزاتی نیز در حوزههای قضایی استان مرتفع شود.   وی به مشکلات فرهنگی به عنوان یک مسئله مهم در کشور نیز اشاره و تاکید کرد: باید از همه ظرفیت‌های فرهنگی کشور در این راستا بهره گرفته شود و در برخی مسائل فرهنگی نمی توان سلبی برخورد کرد بلکه باید اثباتی در این رابطه این بخش‌های فرهنگی نیز کمک کنند.   وی با بیان این‌که «بافت تاریخی یزد از یک سو ارزشمند و از سوی دیگر مشکلات آن باید مرتفع شود»، گفت: اگر میراث فرهنگی می‌تواند همه آن را حفظ کند که اقدام کند ولی اگر نه باید برای رفع مشکلات مردم اقدام دیگری شود و دستگاه قضایی در این رابطه هر نوع همکاری را خواهد داشت.   رئیس قوه قضائیه گفت: آمادگی داریم هر نوع اختیاری را به لحاظ قانونی از ریاست قوه قضائیه به روسای دادگستری استان‌ها ارائه دهیم تا روند خدمت رسانی به مردم تسریع شود.   وی با تاکید بر این‌که« سرقت بدون شاکی خصوصی نداریم»، گفت: در صورت نداشتن شاکی در مورد سرقت عملاً نمی‌توان اقدام کرد.   وی در مورد آزادی مختلسان یا مرخصی رفتن آن‌ها نیز بیان کرد: هیچ اختلاسگری آزاد نیست و مرخصی نیز بعضاً با طومار نمایندگان مجلس یا شرایط کرونایی به الزام ستاد کرونا اتفاق می افتد که بعضاً به دلیل شاخص بودن چهره آن‌ها، بیشتر در معرض دید مردم قرار می‌گیرد.   محسنی اژه‌ای گفت: حد سرقت در کشور به صورت قانونی در کشور انجام می شود ولی هر سرقتی نیز شرایط اجرای حد ندارد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: محسنی اژه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۴۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین اجلاس سراسری گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد.

مدیر اجلاس سراسری گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی در این اجلاس با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری اظهار کرد: «یکی از مراکز مهم تربیت قوه عاقله‌ کشور، دانشگاه است»، بنابراین در فرآیند ساختن و پرورش دادن قوه‌ی عاقله برای کشوراستاد یک نقش ویژه را ایفا می‌کند.

فرح حبیب اضافه کرد: دانشگاه نباید خود را از مسائل کشور جدا بداند و چالش‌های کشور برای دانشگاه مسائل واقعی، حقیقی و اصلی باشد و مسئله دیگر تربیت فرهنگی، اخلاقی و هویتی دانشجویان بوده که فراتر از تعلیم مسئله تربیت است.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه جهت‌گیری اخلاقی و معنوی، تلطیف روحی و دمیدن روح احساس هویت در مجموعه جوان کشور را برعهده دارد، ادامه داد: کاربردی کردن پژوهش‌ها یکی از اولویت‌های پیش روی دانشگاه است و حوزه معماری و شهرسازی نقشی بسیار اساسی بر روی فرهنگ جوامع و سبک زندگی مردم دارد.

عضو کمیسیون نشریات دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه گزارشی از وضعیت تعداد اعضای هیئت علمی و دانشجوی معماری و شهرسازی در سراسر کشور یادآور شد: گروه معماری و شهرسازی در سراسر کشور دارای ۷۸۶ عضو هیئت علمی و ۴۷ هزار و ۷۱۹ دانشجو بوده و با ۱۲ نشریه فعال، دو نشریه غیرفعال، چهار نشریه دارای نمایه وزارتین و هشت نشریه با رتبه A و A+ است.

حبیب افزود: این اجلاسیه با تشکیل چهار کارگروه مباحث مهم و اساسی گروه معماری و شهرسازی را بررسی می‌کند، کارگروه نخست «بهار دانش با تحلیل و بررسی علم و علم‌سنجی انتشارات، نشریات و منابع درسی»، کارگروه دوم «پژوهش و فناوری مثمر»، کارگروه سوم «آمایش تحولی و تعالی‌بخشی» و کارگروه چهارم «افق‌های نوین در آموزش ـ مهارت‌محوری» را دنبال می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در کارگروه بهار دانش، راهکار‌های بهبود ارتقای کیفیت، افزایش مجلات علمی و بین‌المللی، برنامه‌ریزی همایش‌ها و کنفرانس‌های علمی، حمایت از راه‌اندازی انجمن‌ها و قطب‌های علمی، برنامه‌ریزی برای برگزاری کرسی‌های علمی، تدوین کتب درسی و مراجع علمی موردنیاز پیگیری شد.

مدیرگروه معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بیان کرد: در کارگروه آمایش تحولی و تعالی‌بخشی، آمایش ملی رشته مقطع‌های معمار و شهرسازی، تشکیل کمیته تخصصی برای تعیین سطح دستیاران آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی و تخصصی به‌روز در راستای ارتقای مهارت‌های اعضای هیئت علمی و دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر اجلاس سراسری گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: در کارگروه پژوهش و فناوری مثمر، شناخت و شبکه‌سازی پژوهش و زیرساخت‌ها، ارتباط دانشگاه، صنعت و جامعه، کارخانه نوآوری و فناوری سکو‌ها (پلتفرم‌ها) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حبیب در ادامه توضیح داد: در کارگروه افق‌های نوین در آموزش، مهارت‌محور کردن حوزه‌های آموزش براساس نقشه راه مهارتی و بستر‌سازی دوره‌های آموزشی درباره بهبود پایان‌نامه‌ها در تحصیلات تکمیلی، بازبینی سرفصل‌های قدیمی براساس چهار محور روزآمدی، مهارت‌محوری، حکمی‌سازی، کارآمدسازی و تدوین رشته‌های میان رشته‌ای مورد تبادل‌نظر قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پژوهش باید در راستای حل مشکلات صنعت باشد
  • قهرمانی تیم بابل در مسابقات بدمینتون واحدهای دانشگاه‌ آزاد کشور
  • دادستان کل کشور: بدحجابی سطح بندی شود
  • نقش دانشگاه آزاد در توسعه همکاری‌های استان واسط عراق و ایلام
  • دستورالعمل دادستانی کل کشور درباره طرح نور به زودی ابلاغ می‌شود
  • حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای: قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران و اهل فن اجتناب کند
  • شناگر قشم در رقابت‌های شنای آزاد کشور خوش درخشید
  • قهرمانی لیگ برتر رویینگ بانوان سهم دانشگاه آزاد شد/ صدور جواز حضور رقابت‌های بین‌المللی روسیه
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی