Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: مشکلات یک واحد تولیدی در زمینه اخذ مجوز‌های لازم جهت واردات ماشین آلات حفاری با پیگیری دادگستری کل استان کرمان و براساس نظر مساعد سازمان صمت استان حل و زمینه تداوم اشتغال ۷۵۰ کارگر فراهم شد.

یدالله موحد، رئیس کل دادگستری استان کرمان در گفت‌وگو با میزان در رابطه با مصوبات نشست ستاد استانی اجرای کلی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی کرمان گفت: در این نشست مشکلات یک واحد تولیدی در زمینه اخذ مجوز‌های لازم جهت واردات ماشین آلات حفاری با پیگیری دادگستری کل استان کرمان و براساس نظر مساعد سازمان صمت استان حل و زمینه تداوم اشتغال ۷۵۰ کارگر فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این نشست همچنین ضرب الاجل دو هفته‌ای برای تعیین تکلیف واحد تولید پنل‌های خورشیدی در کرمان تعیین شد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان خاطرنشان کرد: همچنین مشکلات یک واحد تولیدی و معدنی در زمینه احیای پروانه اکتشاف معدن به دلیل موارد خارج از ید نیز بررسی و مصوبات لازم برای حل مشکلات این واحد تولیدی نیز انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: در صدد باز کردن گره‌ها و قفل‌های موجود در مسیر کار واحد‌های تولیدی هستیم و در این راستا لازم است که در کنار ستاد استانی اجرای کلی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی کارگروه‌های زیرمجموعه به بررسی موضوعات و تعیین راهکار‌های حل مشکلات واحد‌ها بپردازند.

بیشتر بخوانید: احیا و راه اندازی کارخانه سامان کاشی بروجرد با ورود دستگاه قضا

موحد با اشاره به برگزاری جلسات تخصصی ذیل ستاد استانی اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی در اتاق بازرگانی، دفتر دادستان کرمان و سازمان بازرسی، بیان داشت: براساس منویات و پیگیری‌های مجدانه ریاست قوه قضاییه زمینه‌های بسیار خوبی برای حل مشکلات واحد‌های اقتصادی فراهم شده است.

رئیس کل دادگستری استان کرمان یادآور شد: در این نشست مقرر شد مشکلات یک واحد تولیدی در زمینه تولید برق خورشیدی نیز در جلسات بعدی و پس از انجام بررسی‌های کارشناسی لازم مطرح و رسیدگی شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: رونق تولید دادگستری کرمان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رونق تولید دادگستری کرمان رئیس کل دادگستری استان کرمان مشکلات یک واحد تولیدی حل مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۶۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف ۱۰ هزارخودرو در پارکینگ/خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر عتباتی عصر چهارشنبه در جلسه پیگیری تعیین تکلیف خودروهای رسوبی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان غربی افزود: بحث پیگیری تعیین تکلیف خودروهای رسوبی وسایل نقلیه توقیفی به عنوان یک بخش از برنامه روزمره دستگاه قضائی و مجموعه‌های دخیل استان است ولی با وجود برگزاری جلسات و مصوبات، در مقام اجرا رضایت بخش نیست و همچنان وسایل نقلیه زیادی تعیین تکلیف نشده‌اند.

وی اضافه کرد: یکی از علت‌هایی که باعث انباشت خودرو در پارکینگ‌ها می‌شود، توقیف خودروها در قالب طرح‌های مختلف است که پیوست قضائی ندارند و بدون دستور دادستانی صورت می‌گیرد.

عتباتی اظهار کرد: تمامی توقیف‌ها باید پیوست قضائی داشته باشند و از توقیف‌های فله‌ای که نه تنها موجب انباشت خودروها در پارکینگ‌ها می‌شود، بلکه نارضایتی مردم را به دنبال دارد، پرهیز شود.

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی ادامه داد: خودروهایی که در پارکینگ هاست، بیت المال و حق الناس هستند و همه در برابر آن مسئولیت اخروی و قانونی داریم و اگر امکان ترخیص و تحویل وجود دارد، چرا باید در پارکینگ‌ها بماند.

عتباتی گفت: دستگاه قضائی وظیفه خود می‌داند به عنوان حق الناس و حقوق بیت المال این امر را مطالبه کند و اگر از طرف هر شخصی ترک فعلی و عدم اجرای دستورات قضائی را شاهد باشیم، مورد پیگرد و برخورد قضائی قرار خواهد گرفت.

وی به دادستان‌های حوزه‌های قضائی دستور داد تا بر توقیف و انتقال قاعده مند وسایل نقلیه به پارکینگ‌ها نظارت کنند و کار ضربتی، فوق العاده و ویژه در تعیین تکلیف اموال مردم و بیت المال انجام دهند و خروجی این جلسه اقدامات فوق‌العاده و اورژانسی در تعیین تکلیف وسایل نقلیه رسوبی توقیفی در پارکینگ‌های استان باشد.

دادستان عمومی و انقلاب ارومیه هم در این جلسه گفت: بر اساس آخرین آمار بیش از ۱۰ هزار خودرو در پارکینگ‌های استان توقیف هستند که باید تعیین تکلیف شوند.

حسین مجیدی ادامه داد: باید در روند توقیف، انتقال و ترخیص وسایل نقلیه طبق بخشنامه رئیس قوه قضائیه اقدام شود.

همچنین رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از محل پارکینگ این خودروها بازدید کرد.

عتباتی در این بازدید بر سرعت بخشیدن به تعیین تکلیف خودروهای توقیفی رسوبی تاکید کرد و دستور داد تا تمامی خودروهای توقیفی موجود در پارکینگ‌های استان و علت و مرجع توقیف آنها حوزه به حوزه استخراج و به مسئولان دادگستری شهرستان‌ها اعلام تا اقدامات قانونی در تعیین تکلیف این خودروها صورت پذیرد.

مقرر شد خودروهای اوراقی توسط بنیاد تعاون فراجا و خودروهای قابل شماره گذاری توسط ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) تا بازدید مجدد از این پارکینگ‌ها در اوایل خرداد ماه سال جاری تعیین تکلیف شوند.

کد خبر 6100840

دیگر خبرها

  • وام‌های صنعتی در چین هم به کارخانه‌ها نمی‌رسند
  • لزوم قاعده مند نمودن توقیف و تعیین تکلیف خودروها برای جلوگیری از رسوب در پارکینکها و تضییع حقوق افراد
  • تاکید عتباتی به سرعت بخشیدن به روند تعیین تکلیف خودرو‌های توقیفی 
  • بیش از ۱۰ هزار خودرو در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی توقیف هستند
  • توقیف ۱۰ هزارخودرو در پارکینگ/خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است