Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: زمینه اشتغال ۴۰۰ نفر در رسیدگی به مشکلات یک طرح معدنی فرآوری و تولید مواد معدنی با مساعدت بانکی فراهم شد. تاریخ انتشار: 10:49 - 18 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۵۷۰۷

خبرگزاری میزان - یدالله موحد در جلسه ستاد استانی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی ضمن رسیدگی سه ساعته به پرونده موانع موجود در مسیر سه واحد تولیدی در استان کرمان گفت: رفع موانع تولید به معنای اقدام در چارچوب ضوابط و قوانین برای حل مشکلات تولیدکنندگان و حفظ و توسعه اشتغال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مشکلات یک طرح کشاورزی گلخانه‌ای به مساحت سه هکتار با اشتغال زایی ۵۰ نفر مورد بررسی قرار گرفت؛ این طرح در دو فاز طراحی شده بود که فاز نخست آن به بهره برداری رسیده است.

رییس کل دادگستری استان کرمان در ادامه افزود: در این نشست همچنین درخواست یکی از کشاورزان نمونه شهرستان زرند در ارتباط با بانک کشاورزی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در این جلسه همچنین مشکلات یک طرح معدنی فرآوری و تولید مواد معدنی نیز مورد ارزیابی قرار گرفت تا با مساعدت بانکی زمینه اشتغال ۴۰۰ نفر فراهم شود.

موحد افزود: همواره به دنبال راهکار‌هایی هستیم که سرمایه گذاران علاوه بر تداوم کار، در مسیری حرکت کنند که بدهی‌های بانکی و حقوق بیت المال نیز ایفا شود.

وی با اشاره به این که جلوگیری از انحراف تسهیلات بانکی یکی از مصادیق حمایت از اقتصاد مقاومتی است، خاطرنشان کرد: این اقدام با نظارت مستمر و تخصصی امکان پذیر است که از سوی نهاد‌های مربوطه اعمال می‌شود.

رییس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: قوای مجریه و مقننه براساس درک شرایط اجتماعی و اقتصادی کشور و با ایجاد کارگروه رفع موانع تولید و ستاد استانی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی، به دنبال آن هستند که مشکلات سرمایه گذاران رفع شده و از ظرفیت‌های بانکی برای توسعه اشتغال استفاده شود.

وی با اشاره به این مطلب که شرایط اقتصادی کشور موجب شده که برخی افراد فعال در حوزه تولیدی به مشتری بد حساب بانکی تبدیل شوند، گفت: سیستم بانکی ضمن حمایت هر چه بیشتر و ارائه مشوق‌های لازم به مشتریان خوش حساب، باید در چارچوب قوانین و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود زمینه تداوم فعالیت سرمایه گذارانی که با مشکل مواجه شده اند را نیز ایجاد کنند تا با گذر از این شرایط کنونی، در آینده شاهد وضعیت خوب تولید و اقتصاد در کشور باشیم.   بیشتر بخوانید: بازدید رییس کل دادگستری استان کرمان از روند احداث کارخانه فولاد راور
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری استان کرمان اقتصاد مقاومتی رییس کل دادگستری استان کرمان مشکلات یک طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۲۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۷ میلیون شاخه‌ گل نرگس از لرستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان از صادرات بیش از ۱۷ میلیون گل شاخه‌بریدۀ نرگس از گلخانه‌های این استان خبر داد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد گفت: پنج هکتار از سطح گلخانه‌های لرستان به کشت گل‌های شاخه‌بریده اختصاص دارد.

او  با بیان اینکه گل‌های شاخه‌بریده گل‌ها یا غنچه‌هایی به‌همراه ساقه و برگ است که برای دسته‌گل، سبد گل و یا حلقه‌گل استفاده می‌شود، اضافه کرد: انواع گل‌های رز در گلخانه‌های لرستان کشت می‌شود و این گل‌ها در بازار این استان و تهران به فروش می‌رسد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اعلام تولید گل نرگس در اراضی برخی از شهرستان‌های این استان، بیان کرد: این گل به‌صورت فضای باز در رومشکان و پلدختر کشت می‌شود.

تولید سالانه 16هزار تن گیاهان دارویی در لرستان

کیانی‌فر یادآور شد: بیش از 17میلیون گل شاخه‌بریدۀ نرگس از گلخانه‌های لرستان به استان‌ ایلام، عراق و کشورهای قطر، امارات و عراق صادر می‌شود.

او با بیان اینکه برداشت گل محمدی در سطح هزار هکتار ‌از اراضی لرستان، آغاز شده‌است، اضافه کرد: برداشت این گل در الیگودرز از اوایل خرداد آغاز می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: زنحیره ارزش برای این استان در طرح راهبردی زنحیره ارزش گل محمدی مصوب شده‌است و با این اقدام پیش‌بینی می‌‌شود سطح زیر کشت گل محمدی از یک‌هزار هکتار به 10هزار هکتار برسد.

کیانی‌فر خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود بیش از 300 لیتر اسانس و بیش از 30هزار تن گل محمدی تر با تعریف زنحیره ارزش برای این محصول در لرستان تولید شود.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • آیا غذاهای فوق‌ فراوری‌ شده برای سلامت زیانبار هستند؟
  • اجرای طرح احداث ۹ هکتار باغ گردوی پیوندی در ارومیه
  • دستگاه قضایی به فعال شدن ۷۸ بنگاه راکد اقتصادی در کرمان کمک کرد
  • نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران زمینه‌ را برای تبادل‌نظر ذی‌نفعان فراهم می‌کند
  • صادرات ۱۷ میلیون شاخه‌ گل نرگس از لرستان
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند