Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از سفر به صربستان، گفت: نشست اتحادیه بین‌المجالس جهانی فرصتی است که با رؤسای پارلمان‌ها در زمینه‌های گوناگون از جمله مشکلات منطقه‌ای و بین‌المللی و همکاری دو‌جانبه در زمینه توسعه گفتگو‌ها و همکاری‌های اقتصادی، صحبت شود.

وی با اشاره به اینکه این سفر شامل دو بخش است، افزود: بخشی از آن شامل حضور در این اجلاس با شرکت مجموعه مجالس کشور‌های جهان و بخش دیگر شامل همکاری‌های دوجانبه پارلمانی کشورمان با صربستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس مجلس ادامه داد: این نشست جزو معدود اجلاس‌هایی است که مجالس جهان دور هم جمع می‌شوند و درباره موضوعات مهم بین‌المللی تصمیم‌گیری می‌کنند.

لاریجانی گفت: امور دیگری مربوط به زنان، جوانان و موضوعات گوناگون دیگری نیز هست که همکاران ما در آن جلسات شرکت می‌کنند.

وی ادامه داد: همکاری‌های دوجانبه با کشور صربستان که روابط دوستانه‌ای با ما دارد، همیشه مدّ‌نظر کشور ما بوده است.

رئیس مجلس با ابراز اینکه "صربستان در گذشته با ما روابط نزدیک داشت"، گفت: پس از تحولات بالکان هم، صربستان روابط خود را با ما حفظ کرد و همچنین در مجامع بین‌المللی مشارکت نزدیکی با هم داشتیم.

لاریجانی اضافه کرد: از مدت‌ها پیش این بحث بود که مذاکرات درباره همکاری‌های دو کشور، به‌ویژه توسعه همکاری‌های اقتصادی با صربستان را ساماندهی کنیم که بخش دوم کار مربوط به این قلمرو است.

وی گفت: طبعاً در این اجلاس، مجالی است که با رؤسای پارلمانی کشور‌های مختلف گفتگو‌هایی داشته باشیم.

رئیس مجلس افزود: در شرایط فعلی که آمریکایی‌ها موجب به‌هم‌ریختگی در روابط بین‌المللی شدند، گفتگو با مسئولان کشور‌های مختلف، هم از جهت روشنگری و هم از جهت همکاری‌های دو‌جانبه، موضوعیت دارد.

لاریجانی همچنین گفت: امیدواریم با حضور همکاران و تقسیم کاری که وجود دارد، در این زمینه‌ها توفیق حاصل شود.

بنابرگزارش،علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح امروز (یکشنبه، ۲۱ مهر) برای شرکت در صد و چهل و یکمین نشست اتحادیه بین‌المجالس جهانی، در صدر یک هیئت پارلمانی، عازم بلگراد پایتخت صربستان شد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: اتحادیه بین المجالس علی لاریجانی مجلس شورای اسلامی صربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۰۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی ایران و تاجیکستان درمورد تقویت روابط دوجانبه

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، دومین دور رایزنی‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان به ریاست مشترک علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشور و فرخ شریف زاده معاون وزیر امور خارجه تاجیکستان روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در تهران برگزار شد.

در جریان این گفت وگوها طرفین درخصوص طیفی از موضوعات دوجانبه از جمله تقویت روابط اقتصادی، ارتقای روابط فرهنگی و علمی، تقویت همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز افزایش تعاملات پارلمانی تبادل نظر کردند.

باقری در این ملاقات با اشاره به تفاهمات خوب صورت گرفته در دور اول رایزنی‌های سیاسی در تاجیکستان، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات با جمهوری تاجیکستان تاکید کرد.

معاون وزیر خارجه با اشاره به اهمیت و اولویت سیاست همسایگی در روابط خارجی ایران، تقویت همکاری‌ با کشور هم‌کیش هم‌زبان، تاجیکستان را از مصادیق مهم اجرای سیاست همسایگی دانست.

وی با اشاره به تهدیدات امنیتی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای خاطرنشان کرد: ایجاد ناامنی و حمایت از جریان‌های افراطی و تروریستی در منطقه یک واقعیت است که با حمایت‌های آمریکا، رژیم صهیونسیتی و برخی کشورهای اروپایی شکل گرفته است.

باقری افزود: امروزه همگرایی همه کشورهای منطقه برای مقابله همه‌جانبه و فراگیر با پدیده شوم تروریسم، امری لازم است که همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان برای تحقق آن ضروری است. بر همین اساس دو کشور باید بیش از پیش از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای نظیر شانگهای، سازمان همکاری اسلامی، اکو و عدم تعهد بهره برند.

باقری همچنین با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و ضمن محکومیت ارتکاب نسل کشی از سوی این رژیم، کلید برقراری صلح و ثبات منطقه را مقابله با اشغالگری و تجاوزات رژیم اشغالگر دانست.

معاون وزیر خارجه تاجیکستان نیز با اشاره به همکاری‌های رو به توسعه دو کشور آمادگی کشورش برای توسعه مناسبات و تقویت همکاری‌ها میان دو کشور را اعلام کرد.

فرخ شریف زاده با اشاره به وجود نزدیک به ۲۰۰ سند همکاری میان دو کشور، اجرای کامل و موثر این تفاهمات را زمینه مناسبی جهت تقویت همکاری‌ها دانست و خواستار افزایش حجم مبادلات اقتصادی میان دو کشور شد.

وی همچنین با اشاره به سابقه همکاری‌های خوب دو کشور در سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی و منطقه‌ای، بر تداوم و تقویت مناسبات میان دو کشور همزبان با پیشینه تاریخی مشترک تاکید نمود.

در پایان این نشست طرفین بر برگزاری منظم رایزنی‌های سیاسی با هدف تسریع همکاری‌ها در حوزه‌های گوناگون تأکید کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکید پوتین بر لزوم تعمیق همکاری‌ها در منطقه اوراسیا
  • رایزنی ایران و تاجیکستان درمورد تقویت روابط دوجانبه
  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • رئیسی: از قیمت کالا‌ها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم / تورم روز به روز کاهشی می‌شود
  • موشک جواب موشک است/ از قیمت کالاها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم
  • رئیسی: موشک جواب موشک است/ از قیمت کالاها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم
  • رئیسی: «وعده صادق» از نقاط عطف اجماع‌ساز میان مردم بود | انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم
  • رئیسی: انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم/ موشک جواب موشک است
  • کرزی: قدردان همکاری‌های همیشگی ایران با افغانستان هستیم
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم