Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، احمد موذن زاده رئیس انجمن علمی فیزیوتراپی ایران و عضو هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی شیراز گفت: جامعه فیزیوتراپی ایران در حال حاضر با ۱۷ دپارتمان فعال دانشگاهی، هشت هزار نفر فیزیوتراپیست و متجاوز از ۴۰۰ فارغ التحصیل مقطع دکترای تخصصی به عنوان قطب علمی و حرفه‌ای فیزیوتراپی در خاورمیانه محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: یکی از ضرورت‌های اصلی جامعه فیزیوتراپی در حال حاضر به منظور ارائه خدمات گسترده‌تر و مطلوبتر به مردم و بیماران و تبعیت از استانداد‌های جهانی، ایجاد مقطع دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی است که بی شک با ایجاد و راه اندازی این مقطع علاوه بر اینکه از خروج فارغ التحصیلان این رشته جهت ادامه تحصیل در کشور‌های دیگر و خروج ارز جلوگیری خواهد شد، باعث جذب دانشجویان خارجی از کشور‌هایی نظیر افغانستان، تاجیکستان و سایر کشور‌های آسیای میانه، عراق و کشور‌های حوزه خلیج فارس می‌شود.

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران همچنین با اشاره به افزایش مشکلات فیزیکی و جسمی جوامع در دهه‌های اخیر عنوان داشت: رویکرد ما در دوره جدید هیئت مدیره انجمن فیزیوتراپی ایران علاوه بر زمینه سازی در جهت پیشگیری و رفع مشکلات حرکتی و اسکلتی آحاد مردم، تاکید بر امر آموزش و پیشگیری از سنین کودکی و نوجوانی است.

موذن زاده افزود: انجمن فیزیوتراپی ایران ضمن اعلام آمادگی کامل در زمینه تشخیص، غربالگری و درمان ناهنجاری‌های اسکلتی عضلانی دانش آموزان، به منظور بهبود شرایط محیطی تحصیل آنان در مدارس، منزل و همچنین انطباق ارگونومیک دانش آموزان با شرایط محیطی نیز آماده همکاری بیشتر با وزارت آموزش و پرورش است.

او همچنین با اشاره به تغییر سبک زندگی و گرایش به مصرف غذا‌های آماده و ناسالم، چاقی و کم تحرکی، استفاده مکرر کودکان و دانش آموزان از بازی‌های رایانه‌ای و وسایل سرگرمی ساکن را بسیار مضر عنوان نمود و تاکید کرد: والدین باید به گونه‌ای برنامه ریزی نمایند تا ضمن پیشگیری از بروز مشکلات عضلانی حرکتی در کودکان، نحوه صحیح حرکات و تقویت عضلات و ورزش‌های مناسب را نیز جز عادات آن‌ها نهادینه نمایند تا از بروز مشکلات ستون فقرات، گردن، زانو و ... در سنین میان سالی و سالمندی جلوگیری شود.
انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نظام پزشکی اخبار دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۵۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت غربالگری قبل ازدواج برای پیشگیری ازابتلای فرزندان به تلاسمی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مرکز خراسان رضوی،متخصص هماتولوژی آزمایشگاهی و علوم انتقال خون دانشگاه علوم پزشکی گناباد برنامه غربالگری قبل از ازدواج و انجام تست CBC برای زوجین را مهمترین اقدام در پیشگیری از ابتلا به بیماری تالاسمی دانست.
دکتر محمد قربانی گفت: از نظر بالینی سه فنوتیپ مینور، اینترمدیا و ماژور برای تالاسمی‌ها در نظر گرفته می‌شود که نوع مینور بدون علامت و نیاز به درمان خاصی ندارند.
 وی افزود: در نوع ماژور که نوع خطرناک و شدید آن است بیماران از سنین بعد ۶ ماهگی تا ۲ سالگی به تشخیص رسیده و نیاز به تزریق منظم فراورده گلبول قرمز فشرده دارند و نوع اینترمدیا در سنین بالاتر نیاز به تزریق خون داشته و شدت ان نسبت به ماژور خفیف‌تر است. 
 عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه راهبرد درمانی برای بیماران تالاسمی استفاده از تزریق فراورده گلبول قرمز و دارو‌های حذف کننده آهن است، افزود: در بیماران تالاسمی میزان آهن بدن به علل مختلفی افزایش یافته و بدن دچار گرانباری آهن می‌شود که به دنبال آن شاهد رسوب آهن در بافت‌های مختلف از جمله غدد درون ریز، کبد و در نهایت قلب هستیم که منجر به فوت این عزیزان می‌شود لذا استفاده از دارو‌های حذف کننده آهن برای این بیماران بسیار ضروری ولی درمان قطعی این بیماری ژن درمانی و پیوند مغز استخوان است. 
 دکتر قربانی تشخیص تالاسمی‌ها را به عنوان یکی از مهمترین تشخیص‌های پزشکی دانست و افزود: اولین آزمایش برای ردیابی تالاسمی، تست ارزان و در دسترس شمارش کامل خون یا همان تست CBC می‌باشد که در تمامی آزمایشگاه‌های درمانی و بهداشتی گناباد قابل انجام است. 
 متخصص هماتولوژی آزمایشگاهی و بانک خون دانشگاه علوم پزشکی گناباد برنامه غربالگری قبل ازدواج و انجام تست CBC برای زوجین را مهمترین اقدام در پیشگیری از ابتلا به بیماری تالاسمی عنوان و گفت: هدف از این غربالگری شناسایی افراد ناقل تالاسمی مینور است تا با مشاوره و هدف جلوگیری از ازدواج زوجین ناقل تالاسمی مینور، از تولد فرزند مبتلا به تالاسمی ماژور جلوگیری شود.
 دکتر قربانی افزود: توجه به این نکته ضروری است که افراد مبتلا به تالاسمی مینور علامت دار نمی‌باشند و فرد از بیماری رنج نمی‌برد، اما عامل انتقال ژن تالاسمی در جامعه هستند. 
 وی دریافت فرآورده خونی سالم و انجام معاینات دوره‌ای از نظر عملکرد غدد درون ریز، کبد و قلب را از جمله مراقبت‌های پزشکی برای بیماران تالاسمی از نوع ماژور و اینترمدیا دانست و گفت: رعایت بهداشت فردی و خود مراقبتی از اصول مهم سبک زندگی این بیماران است، همچنین این بیماران از مصرف هر گونه مکمل آهن بایستی اجتناب کنند.
 

دیگر خبرها

  • نظام آموزش و پرورش، مسئله اول کشور/در دولت مردمی رفتار جزیره‌ای نداریم
  • کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای 2024 آغازی برای جهانی شدن جامعه علمی کشور
  • هدف‌گذاری برای ارتقای سیستم آموزشی/ معلمان درصدر حل مسائل هستند
  • بسیاری از دستاوردهای استان مرکزی همت سپاه و بسیج حاصل شد
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • ضرورت غربالگری قبل ازدواج برای پیشگیری ازابتلای فرزندان به تلاسمی
  • تبعات عدم توجه به مشکلات پزشکان در مناطق دورافتاده کشور
  • تاکید معاون وزیر خارجه بر ضرورت بی‌طرفی و حرفه‌ای گری آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
  • جراحان پلاستیک از کنگره جامعه جراحان ایران انصراف داد
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه